Ветеринарна клиника „Бомед“

Ветеринарна клиника Бомед е основана през 2010г. от д-р Боян Рангелов. От тогава тя привлича и разширява своя екип от ветеринарни лекари с професионални интереси в различни области на ветеринарната медицина. Това са офталмология, хирургия, инфекциозни болести, кардиология и ехокардиография, ренгенология, образна диагностика и ортопедия. Разполагаме със собствена клинична лаборатория, рентген и ехограф от най-висок клас. Нашите специалисти непрестанно посещават всеобхватни семинари и обучения, водени от световно признати специалисти в сферата, като по този начин разгръщат пълния си потенциал, за да предложат на нашите пациенти лечение и грижа от най-висок клас.

С грижа за вашите любимци

Основните приоритети на ветеринарна клиника „Бомед“ са здравето и благополучието на Вашите любимци. Дългогодишният ни опит, както и следването на световните тенденции във ветеринарната медицина, ни карат да се чувстваме уверени в работата си. В нашата клиника всеки пациент се радва на индивидуално отношение и подход. Грижата, любовта и отдадеността на нашия екип са водещата сила, която ни кара да вървим напред и да променяме съдбите на пухкавите ни приятели всеки ден.

В непосредствена близост до клиниката ще откриете и нашия зоомагазин „Д-р Бо“, който създадохме с много любов и обогатихме с продукти от най-висок клас, за да предложим на Вас и Вашите любимци всичко необходимо за един щастлив и пълноценен живот. В магазина ще намерите лечебни и ежедневни храни от ултра-премиум клас, лакомства, хранителни добавки, козметика, играчки, дрешки и аксесоари от водещи производители на пазара. 

 
Call Now Button