София, Люлин 8 ул. 3004 №5

Зад Била и Технополис.

Понеделник - Петък 10:00-19:00 Събота 10:00-17:00
Неделя 10:00-17:00

Какво трябва да знам преди да избера храна за любимеца ми?

Цялостното здраве на нашият любимец зависи от качеството и съдържанието на храната, която приема и редовното му хранене. От огромно значение е състава!

Търсете и избирайте храна с пълноценни, натурални и усвоими хранителни вещества – протеини, мазнини, въглехидрати, минерали и витамини в подходящи количества и съотношения.
Наличие на функционални добавки (биологично активни вещества от растителен произход) също са необходими, тъй като изпълняват множество функции за поддържането на здравето, осигуряват хармоничен растеж и развитие, и оптимално функциониране на тялото на животните.

RAW PALEO от VetExpert е първокласна храна за кучета и котки с високо съдържание на прясно месо!
Oценена с Европейски сертификат за качество през 2019 година (EUROPEAN QUALITY CERTIFICATE® 2019) в категория „Продукт“.

Защо да изберете RAW PALEO?

– Цели 80 гр. пуешко месо на 100 гр. храна.
– Един източник на протеин.
– Отличен вкус, поради високото съдържание на прясно месо и зеленчуци.
– Без зърнени култури (Grain-Free).

С RAW PALEO, вашият любимец смело се завръща към корените и естествената храна за всяко куче от всеки етап на живота му.

С RAW PALEO можете да се погрижите за здравословното и пълноценно хранене на кучета и котки по същия начин, както се грижите за вашите близки!

Линията храни за кучета и котки RAW PALEO е отличена с Европейски сертификат за качество за професионализъм, ангажираност и стремеж към подобряване на качеството. Продуктите с марка RAW PALEO, които са на пазара се отличават с балансиран състав. Без зърнени храни, един източник на лесно смилаеми протеини, кратък и пълноценен списък със съставки, без изкуствени добавки или субпродукти и преди всичко храната на RAW PALEO е една от храните с най-високо съдържание на прясно месо на пазара – в храна RAW PALEO се съдържа до 80 гр. прясно пуешко в 100 гр. храна – всичко от което вашият любимец се нуждае!

VetExpert насърчава здравето и благосъстоянието на животните от 2008 г.

Нашата мисия е да подкрепяме световните ветеринарни специалисти и „родителите“ на домашни любимци в ежедневните им решения относно мерките и терапиите за грижа на домашни любимци, така че всяко животно да може да изглежда, да се чувства и да се представя по най-добрия начин!

Нашите продукти са предпочитан избор на ветеринарни лекари, развъдници и собственици на домашни любимци в повече от 30 страни. В Полша VetExpert се нарежда като марка с най-голямо доверие сред ветеринарните лекари.
Високото качество и ефикасността на продуктите вече ни спечелиха широко признание и много награди, а концепцията зад нашето портфолио – „Ветеринарен експерт – въз основа на доказателства“, гарантира осезаеми, научно обосновани резултати.

Никоя друга марка не предлага толкова широка гама от специализирани продукти:

  • Хранителни добавки за животни;
  • Бързи диагностични тестове за кучета и котки;
  • Иновативна линия от козметика;
  • Уникални хигиенни продукти;
  • Ежедневни храни;
  • Диетични храни;
  • Лакомства Mr. Bandit.

Отговаряме на най-строгите изисквания за качество на продукцията. Нашите продукти се произвеждат в заводи с най-висок сертификат за фармацевтично качество, GMP (Good Manufacturing Practice) и процесът отговаря на същите стандарти, като тези прилагани при производството на лекарства за хора. Всички производствени етапи са строго контролирани и под наблюдение. Продуктовите линии са разработени в сътрудничество с ветеринарни лекари и учени.

Десетилетните познания и опит в областта на храненето ни вдъхновяват да създадем коренно различна, супер натурална храна, която следва инстинкта на техните предци.
Нека и вашият любимец да опита!

Благодарим Ви, че ни се доверихте!
Ние непрекъснато работим върху нови иновации.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button